Een bijzondere tijd

Is het echt waar? Is het echt een bijzondere tijd waarin wij mensen nu op aarde leven? Voelen doe ik het al een tijd en geloven doe ik het steeds meer.

Hoe ik deze tijd verwoord is zo:

Het licht op de wereld - in de wereld, in ons mensen, in de dieren, in alles wat leeft -schijnt steeds feller. Het licht wordt feller door de verhoogde trilling vanuit moeder Aarde. En in het licht zie je meer. Je kunt zelfs zien wat zich afspeelt in het donker. En dat donker, of de schaduw, kun je voelen, zowel collectief als individueel. Elke dag meer, lijkt het.

Wat deze tijd zo bijzonder maakt, is dat we iets te ontdekken hebben. We hebben te ontdekken, dat deze schaduw ons grootste cadeau is. Hoe meer je de schaduw in jezelf herkent en erkent, hoe meer je kunt voelen hoeveel licht in jou is. Hoeveel licht er in deze tijd is.

Het is al zo vaak geschreven en verteld: er is maar een weg naar het licht, er is maar een weg naar herinneren wie je werkelijk bent, namelijk dwars door de schaduw heen.

Individueel en collectief zitten we vast. Iedereen heeft hierin een keuze te maken. Je hebt de schaduw te doorvoelen en dan laat het donker je los. De boosheid, de angst en het verdriet zijn er om gevoeld worden, zodat de pijn los kan komen.

Jou, mij, iedereen wordt nu gevraagd om zo veel mogelijk aanwezig te zijn in dit moment in je lichaam. Als een gevoel zich aandient, hoef je hier alleen maar ruimte aan te geven. Naar de pijn toegaan in plaats van ervan weg te gaan. Ja zeggen tegen wat er is in plaats van nee. En het te voelen. Wat voor gevoel het ook is.

Je hoeft er niet naar op zoek te gaan. Het dient zich gewoon aan, precies op het juiste moment voor jou, ook al zegt je hoofd iets anders.

Deze tijd is zo bijzonder, omdat helemaal vanzelf, zonder dat je daar iets voor doet, de uitnodigingen om je bewustzijn te verhogen continu voor je komen staan. Aan jou de keuze wat je ermee doet.

Die keuze is aan jou, aan mij, aan ons allemaal.

Linda

Absolute aanraders:

  • het boek De keuze. Leven in vrijheid. - Edith Eva Eger
  • het boek Gesprekken met Joshua. - Pamela Kribbe
  • inspirational talks Teachings on Ascension - Lorie Ladd